Η GeoSense είναι ο επίσημος διανομέας των προιόντων ZWCAD.

ZWCAD Νέες Δυνατότητες

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Καταπληκτικές δυνατότητες περιλαμβάνονται σε κάθε έκδοση του ZWCAD για να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε περισσότερα.

ZWCAD 2020 SP2

Ιανουάριος 2020

Εξαγωγή διάταξης

Όλα τα ορατά αντικείμενα σε μια διάταξη μπορούν να εξαχθούν στο χώρο του μοντέλου ενός νέου σχεδίου. Μπορείτε ακόμη και να εξαγάγετε διατάξεις σε παρτίδες.

Εξαγωγή DGN

Με το DGN Export, τα αρχεία DWG μπορούν να εξαχθούν σε μορφή V8 DGN. Η ανταλλαγή δεδομένων μπορεί να πραγματοποιηθεί μεταξύ του ZWCAD 2020 SP2 και των σχεδιαστικών λύσεων που φορτώνουν αρχεία DGN, για παράδειγμα, το MicroStation® απρόσκοπτα.

STL Out

Το STL Out σας επιτρέπει να εξάγετε τρισδιάστατα στερεά και απρόσκοπτα πλέγματα σε μορφή STL. Αυτά τα δυαδικά ή μη δυαδικά αρχεία STL είναι χρήσιμα για γρήγορη δημιουργία πρωτοτύπων, τρισδιάστατη εκτύπωση και επεξεργασία CAM.

ZWCAD 2020 SP1

Οκτώβριος 2019

 

Μεταφορά προσαρμοσμένων ρυθμίσεων

Οι προτιμώμενες ρυθμίσεις σας για διεπαφή χρήστη, εντολές, γραφικά κ.λπ. μπορούν να μεταφερθούν από προηγούμενες εκδόσεις (ZWCAD 2018 & 2019) σε αυτήν. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε ή να εξαγάγετε ρυθμίσεις του ZWCAD 2020 και να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις στην προεπιλογή.

Blockbreak

Το Blockbreak μπορεί να σας βοηθήσει να εισαγάγετε εύκολα μπλοκ σε οντότητες. Υπάρχουν δύο τρόποι για να το κάνετε με διαφορετικά αποτελέσματα – από το Wipeout, η οντότητα θα καλυφθεί αλλά δεν θα σπάσει από το μπλοκ, ενώ με το Break, θα σπάσει για να εξοικονομήσετε χρόνο για διορθώσεις.

Ψηφιακή υπογραφή σε αρχεία DWFx

Οι ψηφιακές υπογραφές τώρα μπορούν να επισυναφθούν στα σχέδια DWFx. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την εγκυρότητά τους σε παρτίδες. Ένα ψηφιακά υπογεγραμμένο αρχείο DWFx προστατεύεται από την αντιγραφή και τροποποίηση, διασφαλίζοντας την αυθεντικότητά του.

ZWCAD 2020

Ιούνιος 2019

 

Διαχειριστής PDF Underlay

Μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα όλα τα PDF Underlays σας. Μπορείτε να ελέγξετε τις πληροφορίες τους, να βρείτε πού βρίσκονται, να ανοίξετε απευθείας ένα στη συσκευή ανάγνωσης PDF, να τα αποσυνδέσετε για να κάνετε το σχέδιο ελαφρύτερο κ.λπ.

Εξαγωγή δεδομένων

Διάφορες ιδιότητες και δεδομένα ενός αντικειμένου μπορούν να εξαχθούν και να εισαχθούν στο τρέχον σχέδιο ως πίνακας ή να εξαχθούν σε ένα αρχείο .csv / .xls. Όλα τα δεδομένα που χρειάζεστε βρίσκονται σε έναν πίνακα κάθε φορά.

Lisp Debugger

Αναπτύχθηκε με βάση το Visual Studio Code από τη Microsoft ™, το Lisp Debugger συμβάλλει στον έλεγχο και τον εντοπισμό σφαλμάτων του κώδικα σας ένα προς ένα ή βήμα προς βήμα, καθιστώντας τα lisp προγράμματα σας πιο σωστά.

Κυκλική επιλογή

Τα αλληλεπικαλυπτόμενα αντικείμενα μπορούν να ελεγχθούν και να επιλεγούν με ευκολία με την Κυκλική επλογή. Θα εμφανίζονται σε ένα παράθυρο διαλόγου που ονομάζεται Σετ επιλογής για να επιλέξετε αυτό που πραγματικά θέλετε.

ZWCAD

Αγοράστε online από την GeoSense

ZWCAD

Δοκιμάστε το ZWCAD ΔΩΡΕΑΝ!