Η GeoSense είναι ο επίσημος διανομέας των προιόντων ZWCAD.

ZWCAD Mechanical

ΓΕΝΙΚΑ

Επαγγελματική Σχεδίαση Μηχανολογικών Φύλλων 2D

Το ZWCAD Mechanical για την βιομηχανική σχεδίαση παρέχει άφθονα εργαλεία, όπως γεννήτρια άξονα, διάσταση ανοχής, σύμβολο υφής επιφάνειας, μπαλόνι και BOM αλλά και στάνταρ εξαρτήματα για μηχανική σχεδίαση φύλλων 2D.

Εύκολο στη χρήση και απρόσκοπτη συμβατότητα DWG

Ενσωματωμένο στο οικείο ZWCAD, απρόσκοπτη συμβατότητα DWG

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Έξυπνος σχολιασμός

Ισχυρή Διαστασιολόγηση

Η ισχυρή διαστασιολόγηση διευκολύνει με συντομευμένα παράθυρα διαλόγου που ελέγχουν και επεκτείνουν μόνο τις μεταβλητές που σχετίζονται με την κατασκευή, καθώς και την ενσωμάτωση πληροφοριών ανοχής και λιστών καταλληλότητας.

Πολλαπλές διαστάσεις

Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλαπλές διαστάσεις με ελάχιστα στοιχεία εισόδου και κατάλληλα διατεταγμένα διαστήματα, παράλληλα ή συμμετρικά.

Εντοπίστε επικάλυψη διαστάσεων και προσδιορίστε την κατάλληλη απόσταση

Οι αλληλεπικαλυπτόμενες διαστάσεις μπορούν να χωριστούν αυτόματα κατάλληλα. Προσδιορίζει την κατάλληλη απόσταση από το αντικείμενο που έχει διαστάσεις, κάνοντας τις γραμμικές διαστάσεις να φαίνονται τακτοποιημένες και καθαρές.

Σχεδιάστε γρήγορα χρησιμοποιώντας μηχανικά σύμβολα

Τα μηχανικά σύμβολα, περιλαμβάνουν σύμβολα υφής επιφάνειας, αναγνωριστικά δεδομένων και στόχους, κωνικά σύμβολα, κεντρικά  σύμβολα συγκόλλησης, τα οποία εξοικονομούν πολύ χρόνο και βελτιώνουν την ακρίβεια του σχεδιασμού σας.

Ευφυές μπαλόνι και BOM

Δημιουργήστε εύκολα μπαλόνια και BOM

Με το ZWCAD Mechanical, μπορείτε να σχεδιάσετε, να ευθυγραμμίσετε και να μετονομάσετε τα μπαλόνια που βασίζονται σε τυποποιημένα. Χρειάζεται μόνο ένα βήμα για τη δημιουργία BOM. Επίσης, αναγνωρίζει αυτόματα τα τυπικά μέρη και τα συνοψίζει στο BOM.

Συνεργατικό μπαλόνι και BOM

Κάθε αλλαγή στο μπαλόνι θα ενημερώνεται στο BOM, διασφαλίζοντας ότι τα δεδομένα είναι πάντα σωστά και ενημερωμένα.

Ευφυές περιβάλλον σχεδίασης

Υποστήριξη επιχειρήσεων και διεθνών προτύπων

Το ZWCAD Mechanical υποστηρίζει περιβάλλοντα σχεδίασης ISO, ANSI, DIN, JIS και GB και παρέχει επίσης έναν εύκολο τρόπο προσαρμογής των εταιρικών προτύπων.

Διαχείριση επιπέδων και χαρτογράφηση επιπέδων

Κάθε μηχανική οντότητα, όπως περίγραμμα, διάσταση, σύμβολο, κλπ, θα τοποθετηθεί στο προεπιλεγμένο επίπεδο με προκαθορισμένο χρώμα και linetype. Με τη χαρτογράφηση επιπέδων, η μηχανική οντότητα μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα προσαρμοσμένο επίπεδο για να ταιριάζει με τις πρακτικές της εταιρείας.

Πολλαπλά περιθώρια και προσαρμοστική κλιμάκωση

Το ZWCAD Mechanical υποστηρίζει σχεδίαση πολλών περιθωρίων με διαφορετικές κλίμακες και το μέγεθος των σχολιασμών των αντικειμένων  μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την κλίμακα του περιγράμματος.

Σούπερ Επεξεργασία

Η εκ νέου επεξεργασία γίνεται εύκολη, κάντε διπλό κλικ σε αντικείμενα και στη συνέχεια οι ρυθμίσεις στο πλαίσιο διαλόγου θα αλλάξουν αυτόματα.

Μηχανικά μέρη και γεννήτρια

Βιβλιοθήκη εξαρτημάτων

Το ZWCAD Part Library περιέχει βίδες, παξιμάδια, ροδέλες, καρφίτσες, πριτσίνια, ελατήρια, ρουλεμάν κ.λπ. Σας εξοικονομεί ώρες εργασίας λαμβάνοντας άμεσα εξαρτήματα από τη βιβλιοθήκη.

Άξονες και γρανάζια

Μπορείτε να δημιουργήσετε άξονες και γρανάζια εισάγοντας τις γεωμετρικές παραμέτρους, οι οποίες επιταχύνουν σημαντικά ολόκληρη τη διαδικασία σχεδίασης.

Εκτεταμένα εργαλεία σχεδίασης για την κατασκευή

Γραμμές κατασκευής

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά 32 επιλογές για τη δημιουργία γραμμών κατασκευής και 7 επιλογές για τη δημιουργία κατασκευαστικών κύκλων. Οι γραμμές κατασκευής μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αναφορές για τη δημιουργία άλλων αντικειμένων και για τη διευκόλυνση της σύνταξης.

Προηγμένη κεντρική γραμμή

Μπορείτε να προσθέσετε κεντρική γραμμή σε κύκλο ή ορθογώνιο επιλέγοντας απλά αντικείμενα. Οι κεντρικές γραμμές μπορούν να σχεδιαστούν σε μία μεμονωμένη οντότητα ή σε πολλές οντότητες.

Επαναχρησιμοποιήσιμα εργαλεία λεπτομερειών

Δημιουργήστε την προβολή λεπτομερειών με μερικά κλικ και είναι ενημερωμένη όταν πραγματοποιηθεί μια αλλαγή στη γεωμετρία.

Σχεδιάστε το Groove γρήγορα και με ακρίβεια

Το τεχνικό αυλάκι είναι ένα βασικό τμήμα της διαδικασίας μηχανικού σχεδιασμού, το ZWCAD Mechanical προσφέρει μια ποικιλία κατασκευαστικών χαρακτηριστικών της δομής της διαδικασίας, όπως αυλάκια ρωγμών, άξονες και ορθογώνια ανάγλυφα.

ZWCAD Mechanical

Αγοράστε online από την GeoSense

ZWCAD Mechanical

Δοκιμάστε το ZWCAD Mechanical!