Η GeoSense είναι ο επίσημος διανομέας των προιόντων ZWCAD.

ZWCAD Architecture

ΓΕΝΙΚΑ

Δημιουργήθηκε για άμεση παραγωγικότητα

Το ZWCAD Architecture είναι ένα επαγγελματικό λογισμικό CAD για αρχιτέκτονες που θέλουν άμεση παραγωγικότητα. Περιλαμβάνει βιβλιοθήκες περιεχομένου και εργαλεία σχεδιασμένα ειδικά για αρχιτεκτονικά σχέδια, τα οποία ενισχύουν τη ροή εργασίας, αυτοματοποιούν την κουραστική εργασία σύνταξης, μειώνουν τα σφάλματα και αυξάνουν την αποδοτικότητα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ


Ενσωματωμένο στο οικείο ZWCAD σας, απρόσκοπτη συμβατότητα DWG

Οπτικοποίηση

Προσαρμοσμένη διαχείριση επιπέδου, αυτόματη τοποθέτηση επιπέδου

Το έξυπνο σύστημα διαχείρισης επιπέδων τοποθετεί αυτόματα στοιχεία στο σωστό επίπεδο, εφαρμόζει χρώμα και είδος γραμμής καθώς δημιουργείτε το σχέδιό σας.

Σχεδίαση σε δύο διαστάσεις (2D), δημιουργία σε τρεις διαστάσεις (3D)

Σχεδιάστε τα σχέδιά σας σε 2D, αλλάξτε προβολές και όλα τα στοιχεία σας μπορούν να προβληθούν σε 3D. Να είστε βέβαιοι ότι το τρισδιάστατο μοντέλο σας παραμένει συνεπές με το 2D σχέδιο σας και το αντίστροφο.

Ενσωματωμένη βιβλιοθήκη μπλοκ

Εκατοντάδες εξαρτήματα όπως έπιπλα, μαγειρικά σκεύη, συσκευές, οχήματα και εγκαταστάσεις παρέχονται για να σας επιτρέπουν να διευκρινίζετε τα σχέδιά σας με ευκολία.

Υψόμετρο και τομή

Από το ολοκληρωμένο 2D σχέδιο, το ύψος και η τομή μπορούν να δημιουργηθούν αυτόματα με λίγα κλικ. Συνθέστε δάπεδα, τοίχους, πόρτες, σκάλες και στέγες από το 2D σχέδιο.

Παραμετρικά ευφυή δομικά στοιχεία

Δημιουργήστε άμεσα τοίχους, πόρτες και παράθυρα

Δημιουργήστε τοίχους από μεμονωμένες γραμμές και πλέγματα. Εάν αφαιρέσετε μια πόρτα ή ένα παράθυρο, ο τοίχος θα επιδιορθωθεί αυτόματα.

Επανεπεξεργασία δοκών, πλακών, στηλών

Δοκοί, πλάκες και στήλες μπορούν να δημιουργηθούν με συγκεκριμένα εργαλεία. Αυτά τα παραμετρικά αντικείμενα μπορούν να επεξεργαστούν με διπλό κλικ ή από την παλέτα ιδιοτήτων.

Προσθέστε οροφή, κοιτώνες και φεγγίτες με μερικά κλικ

Το ZWCAD σάς βοηθά να επιτύχετε φωτορεαλιστική απόδοση χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε επιπλέον χρήματα για να αγοράσετε ένα πρόσθετο απόδοσης.

Σχόλια

Ένα κλικ για να δημιουργήσετε πίνακα θυρών / παραθύρων

Χρειάζεται μόνο ένα κλικ για να δημιουργηθούν πόρτες και πίνακες παραθύρων στο σχέδιο, χωρίς να απαιτείται χειροκίνητη σχεδίαση. Αυτό είναι ένα εξαιρετικά έξυπνο εργαλείο που εξασφαλίζει ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.

Καθορισμένη διάσταση και σύμβολα αρχιτεκτονικής

Η διάσταση περιλαμβάνει την προσθήκη αριθμών πλέγματος, την προσθήκη διαστάσεων πόρτας / παραθύρου σε παρτίδα. Αυτό επιτρέπει επίσης την προσθήκη συμβόλων όπως ύψος, σύμβολο ευρετηρίου, λεπτομερές σύμβολο σχεδίασης και πυξίδα.

Σχολιάστε το δωμάτιο εύκολα

Παρέχονται έξυπνα εργαλεία για την αναγνώριση των δωματίων και την αυτόματη προσθήκη ανοιγμάτων, ενεργοποιώντας / απενεργοποιώντας το όνομα του δωματίου και τις ετικέτες της περιοχής του δωματίου.

ZWCAD Architecture

Αγοράστε online από την GeoSense

ZWCAD Architecture

Δοκιμάστε το ZWCAD Architecture ΔΩΡΕΑΝ!