Η GeoSense είναι ο επίσημος διανομέας των προιόντων ZWCAD.

ZWCAD Καινοτομίες

Εξυπνο. Αποτελεσματικό. Διαφορετικό.

Το ZWCAD προσφέρει καινοτομίες για έξυπνο και αποτελεσματικό σχεδιασμό.

Έχετε φωνητικό σχολιασμό για καλύτερη σχεδιαστική συνεργασία με το SmartVoice

Με εντολές SMARTVOICE, VOICEMAN και VOICESHOW, μπορείτε εύκολα να αποθηκεύσετε τις φωνητικές σας πληροφορίες ως οντότητες στο σχέδιό σας.

Επιλέξτε οντότητες γρήγορα και εύκολα με το SmartSelect

Το SmartSelect επιτρέπει στους σχεδιαστές να βρίσκουν παρόμοιες οντότητες με βολική επιλογή ιδιοκτησίας. Όταν οι σχεδιαστές πρέπει να βρουν έναν συγκεκριμένο τύπο οντότητας όπως το Block Reference χωρίς να εξετάσουν την περίπλοκη ιδιότητα, ας πούμε, την ακριβή θέση, δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιούν την εντολή FIND που περιέχει πολύπλοκη επιλογή ιδιοτήτων.

Ζήστε την πρωτοποριακή εκτέλεση εντολών με το SmartMouse

Το SmartMouse, η λειτουργία επιλογής του ποντικιού στο ZWCAD, σας επιτρέπει να εκτελείτε συγκεκριμένες εντολές απλά μετακινώντας το ποντίκι σας σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι για να ενεργοποιήσετε εντολές που χρησιμοποιούνται συχνά, όπως Νέα, Κύκλος και Μετακίνηση. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε εύκολα εντολές για διαφορετικές ενέργειες του ποντικιού. Βοηθά πολύ στην επιτάχυνση της διαδικασίας σχεδιασμού σας.

Barcode & Κώδικας QR

Ο γραμμικός κώδικας και ο κώδικας QR μπορούν να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε έξυπνα τα σχέδια. Στη φάση σχεδίασης, για τη δημιουργία κωδικών που περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως όνομα έργου, όνομα σχεδίου, σχεδιαστής, έλεγχος, δεδομένα κ.λπ., μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο εμπλουτισμένης σάρωσης για να εισαγάγετε αυτές τις πληροφορίες στο σχέδιο συγκέντρωσης αποτελεσματικά μόνο αν σαρώσετε τους κωδικούς.

Εντοπίστε τις διαφορές μεταξύ των σχεδίων με τη σύγκριση αρχείων

Η σύγκριση αρχείων σάς βοηθά να εντοπίσετε ακόμη και τις πιο μικρές διαφορές μεταξύ δύο παρόμοιων σχεδίων επισημαίνοντάς τα σε διαφορετικά χρώματα. Μπορείτε εύκολα να βρείτε τις παραλλαγές μεταξύ μπλοκ, χαρακτηριστικών και κειμένων. Η Σύγκριση αρχείων σας επιτρέπει επίσης να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σύγκρισης, όπως χρώματα και φίλτρα.

Undo Snapshot

Το Undo Snapshot σάς επιτρέπει να κάνετε προεπισκόπηση ιστορικού όταν το ποντίκι σας τοποθετείται πάνω από τη λίστα ιστορικού. Μπορείτε να επιστρέψετε σε οποιοδήποτε προηγούμενο βήμα κάνοντας κλικ απευθείας στο βήμα.

Smart Plot

Με το Smart Plot, πολλαπλά καρέ μπορούν να σχεδιαστούν ταυτόχρονα από το περιβάλλον του Model με την εντολή ZWPLOT. Πραγματοποιείται πιο αποτελεσματική διαδικασία σχεδίασης.

Γρήγορο. Συμπαγές. Ελαφρύ.

Οι πιο προηγμένες και ελαφριές λειτουργίες κάνουν το ZWCAD να λειτουργεί πιο γρήγορα και να καλύπτει περισσότερες προκλήσεις.

Βελτιστοποίηση μνήμης για πιο δύσκολες εργασίες

Η νέα τεχνολογία βελτιστοποίησης μνήμης επιτρέπει στο ZWCAD να ανοίγει οποιοδήποτε σχέδιο με χρήση μνήμης μειωμένη κατά 50%. Για αυτό λειτουργεί ομαλά με σχέδια που ξεπερνούν τα 100 MB. Είναι επίσης εξαιρετικό στη μείωση της συσσώρευσης της μνήμης, η οποία εξασφαλίζει ασταμάτητη λειτουργία καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ελαφριά και γρήγορη εγκατάσταση

Ένα μικρό πακέτο εγκατάστασης με πλήρεις λειτουργίες σχεδίασης θα διευκολύνει το βαρύ φορτίο του λειτουργικού σας συστήματος.

ZWCAD

Αγοράστε online από την GeoSense

ZWCAD

Δοκιμάστε το ZWCAD ΔΩΡΕΑΝ!